Comanda telefonic
Detalii comanda
Trimite-ne un email
Service si garantie
Comanda telefonic
Unde poți monta banda LED cu telecomanda? Aproape oriunde!

Unde poți monta banda LED cu telecomanda? Aproape oriunde!

Vrem sau nu să recunoaștem lumina joacă un rol important în ambientul casei noastre. Fie că este vorba de dormitor, birou sau baie, fiecare încăpere necesită un anumit tip de lumină care să ne transmită starea necesară, fie ea de odihnă sau de productivitate. Ei bine, un truc pe care arhitecții îl folosesc pentru un design de revistă este introducerea anumitor proiecte ce necesită utilizarea de banda led cu telecomanda pentru accente de lumină atent poziționate. Aceste benzi cu led având fie lumină rece, caldă sau chiar în diverse culori, tocmai pentru că se pliază lejer pe nevoile specifice ale încăperilor, respectiv ale proiectelor specifice. De asemenea se recomandă utilizarea de becuri led atât din punct de vedere al îmbunătățirii design-ului cât și al eficacității. Pentru același efect, în grădină, frecvent este folosit câte un proiector exterior îndreptat spre cer sau în pământ dacă este amplasat la minim 10 cm înălțime. Aceste trucuri, pe lângă utilitatea lor de a lumina aleile grădinii sau a întregii curți, oferă o eleganță aparte unei curți spațioase și nu numai.

1. Ce este o banda led?

Banda cu leduri este unul dintre cele mai folosite accesorii pentru decorarea spațiilor. Acestea sunt disponibile pe mai multe culori și se pliază pe aproape orice. Pot fi lipite de pereți sau chiar de mobilă pentru obținerea unui spațiu intim sau productiv, acest detaliu fiind influențat direct de tipul de lumină ales: caldă, rece sau în diferite culori.

2. Banda led cu telecomanda in interior

Îți spuneam încă de la început că secretul arhitecților pentru proiecte demne de revistă este utilizarea benzii cu leduri în diferite proiecte care să aducă accente de lumină în diferite încăperi. Ei bine, avantajul principal al utilizării benzilor led este că pot fi de orice lungime și se pot aplica aproape oriunde.

De exemplu, pot fi aplicate sub polițe sau chiar și deasupra lor, pot fi aplicate direct în tavan sau pe perete și de ce nu, pot fi utilizate chiar la baza peretelui pentru o lumină caldă în timpul nopții.

Pentru living și în special pentru serile petrecute la televizor, banda led cu telecomanda colorată oferă o experiență „ca la cinema” oferind atât intimidate, cât și senzația de căldură pe care doar propriul cămin ți-o poate oferi, dar și sentimentul pe care un cinema ni-l oferă.

Un alt spațiu care poate fi îmbunătățit este baia. O bandă led cu telecomanda, cu lumină rece, amplasata fie deasupra lavoarului sau într-un colț din care să lumineze baia, va crea senzația de spațiu și te va ajuta să creezi o atmosferă plăcută și perfectă pentru a-ți începe ziua, pentru diminețile în care ești pe fugă și ai nevoie să-ți găsești rapid tot ce ai nevoie.

3. Proiecte speciale cu benzi led

Confortul casei este imperios necesar, indiferent de stilul de viață pe care îl ai. Fie că petreci mult timp, lucrând de acasă, sau îți petreci doar serile pe canapea. Un proiect personalizat locului pe care îl numești „acasă”  va transforma cu totul și aspectul, dar și atmosfera.

Idei de proiecte folosind banda led cu telecomanda

Luminarea livingului cu benzi pe tavan! Acesta este un prim exemplu, câteva benzi led în tavan, colorate sau într-o lumină caldă, îți vor transforma încăperea în locul perfect pentru o masă cu prietenii sau cu persoana dragă. De asemenea aplicarea benzilor în spatele televizorului, acest truc va avea efecte wow asupra încăperii dar și beneficii pentru păstrarea calității vederii.

https://lh6.googleusercontent.com/GXPO-wZo9qX6lvYW7zYUaiRfoJt7N_JZQA1RH6CVdN2v9Om5yD74S4lfFJFB9hLu5NPubJeu9MOGMYzcTk4sBCcytXsZxifRGFm9ajLGB5tup9YXJa_-6rNP1J-RMlnC6RrDsPYS

Câteva benzi led ascunse în spatele riflajelor. Este un proiect în vogă în ultimii ani. Lemnul încălzește vizual iar în combinație cu aceste accente de lumină, vor moderniza cu totul aspectul casei tale. Acest tip se încadrează în orice design de interior, fie modern, clasic sau industrial.

Benzile cu led prinse de dulapurile din bucătărie pentru luminarea blatului. Acest proiect este practice, te ajută să te organizezi mai bine și schimbă complet aspectul bucătăriei tale fără să investești prea mulți bani.

https://lh3.googleusercontent.com/RkcuIutcdjq_X3BGnMGLqgjbMt32hy9A06ydiVVe9nkPyMJiqa1rArrHcMJhVmyUj8QACrCUI4zR7cYx3C2iYwLXmW0H65aZHrbuNIbIxrCf4uZZIjS0cJjZpdnYLT1FsnhUzVXB

https://lh4.googleusercontent.com/blaQkATvAZG9RK1POaxtd-crSoSTnCD3HVAUEdZ8qhcO5WP7ZqM2KpkJIhnRIGriMZh016UmyfYRgksnCvRCIBANboSTg3yJ4fGpoLKfQTyN1s_tpYLl0CA7YpNR3Bus7sBf2-xN

Chiar și în baie pot fi folosite. Nu credeai că este posibil? Ei bine doar câteva benzi led atent amplasate te vor ajuta să vizualizezi mai bine obiectele de care ai nevoie și te vor ajuta să creezi senzația de spațiu chiar și acolo unde nu este. Și nu în ultimul rând, aplicarea benzilor led în dulapuri sau dressing. Ei bine, probabil ai văzut și tu o mulțime de imagini care aveau rolul de a te inspira în proiectele tale de reamenajare în casă. Jocurile de lumini din acele poze de cele mai multe ori este asigurat de benzile cu led. Pentru astfel de spații, lumina recomandată este cea rece, însă în cazul în care te orientezi mai degrabă spre o lumină galbenă, aceasta va încălzi spațiul și nu va mai crea senzația de spațiu. https://lh3.googleusercontent.com/4rgPA2dS3E3mwHfT7ioIawlfyayYtsM0rBGOr78HWBJYnfv3vmgJH_B7lLF-J5Ybw9GPYXlDWcRPhburXCPtYf01heM05rBaX-A9cBamXJLiftVOkJTeyb1ymwwKrq_BHOjUve3e

Un ultim proiect despre care îți vom vorbi este aplicarea ledurilor pe hol, la baza scărilor. Din imaginile de mai jos vei putea observa cu ușurință cât de mult poate schimba o bandă led spațialitatea unui simplu hol sau a unor scări banale.

După cum poți observa, utilitatea benzilor led sunt infinite prin simplul fapt că pot fi amplasate oriunde cu ușurință, neexistând o regula care să impună cum să fie folosite pentru a fi cu adevărat eficiente în luminarea spațiilor.

Pot fi utilizate în dormitor, în baie, în debara, în dulap sau pe dulap. În orice încăpere din casă, și nu numai, și în orice spațiu ce necesită un minim de lumină. Chiar și în mașină sau pe lângă casă, pe terasă sau în grădină, benzile cu led pot fi utilizate aproape oriunde. Singurul impediment pe care îl putem întâmpina este umezeala și faptul că unele dintre ele trebuiesc conectate la o sursă de alimentare electrică, însă nu toate.

Unele funcționează pe bază de baterii, sunt ușor de aplicat și de întreținut și îți asigură atât confort, schimbare, cât și lumina practică necesară pentru desfășurarea activităților specifice. Dacă vrei să faci o schimbare care îți va aduce cu siguranță un plus de confort, descoperă oferta noastră de benzi cu led și redecorează după bunul plac!  


Tag-uri banda led cu telecomanda