Comanda telefonic
Detalii comanda
Trimite-ne un email
Service si garantie
Comanda telefonic

Prize electrice si intrerupatoare

In secolul nostru un element foarte important in viata de zi cu zi este lumina electrica, care in acest moment este folosita peste tot si nimeni nu isi poate concepe viata fara lumina electrica.

Prize electrice

In momentul de fata accesoriile electrice sunt foarte importante, ele ne permit sa controlam instalatiile electrice, de exemplu prin apasarea unui simplu buton, mai exact intrerupatoare, sau comutatoare.

Intrerupatoare

Intrerupatorul poate fi definit in felul urmator, dispozitiv electric cu doua pozitii, o pozitie pentru inchis si una pentru deschis. Deci intrerupatoarele electrice sunt folosite pentru inchiderea si deschiderea luminii.

Montarea corecta a intrerupatoarelor

Intrerupatoarele le montam dupa nevoile nostre, ca sa putem inchide sau deschide unul sau mai multe corpuri de iluminat.
Cateva etape pentru montarea unui astfel de aparat:
- in primul rand demontam capacul aparatului, desfacem suruburile si clemele;
- facem dezizolarea capetelor conductorilor, lungimea sa fie cam de 1 cm, ca sa putem face legatura cu bornele;
- dupa aceasta operatiune introducem capetele conductorilor pregatiti in locasurile bornelor, dupa care strangem bine suruburile de contact;
- slabim suruburile de la ghearele de fixare, punem aparatul in doze si strangem suruburile de la gheare pana cand aparatul electric este bine fixat in doza;
- montare capac intrerupator si fixare cu suruburi.

Cam acestea sunt etapele de montare a unui aparat electric.

Categorii de intrerupatoare comercializate de noi

- Klass normal modular
- Schneider asfora
- Aparataj Medias
- ELBI - SNG