Comanda telefonic
Detalii comanda
Trimite-ne un email
Service si garantie
Comanda telefonic

Prize si intrerupatoare

In secolul nostru un element foarte important in viata de zi cu zi este lumina electrica, care in acest moment este folosita peste tot si nimeni nu isi poate concepe viata fara lumina electrica. Aproape nici un fel de activitate nu mai poate fi desfasurata fara lumina, si astfel lumina a ajuns sa fie necesara atat in interior in orice tip de incapere, cat si la exterior. Pentru accesibilitate facila, sunt necesare elemente precum: priza modulara sau obisnuita si intrerupator modular sau obisnuit. Acestea pot fi cu montaj incastrat sau aparent.

Prize electrice

Priza este dispozitiv de conectare. Prin intermediul lor putem lega unul sau mai multi consumatori electrici la reteaua electrica. Cele doua caracteristici importante ale unei prize sunt: tensiunea de alimentare si curentul suportat. Cum nu toate casele dispun de un spatiu generos, a aparut nevoia plasarii surselor de energie electrica comasate si plasate in puncte usor accesibile. De aici nevoia tot mai mare a unor prize modulare. Aceste prize modulare, spre deosebire de cele singulare, permit conectarea simultana a mai multor dispozitive din cadrul aceleiasi surse electrice. Niste prize modulare functioneaza ca o punte intre utilizator si dispozitivele electronice sau sistemele care sunt conectate la acesta. De ce sa alegi prize modulare? O priza modulara poate fi in acord cu vopseaua ori tapetul si poate sa fuzioneze la nivel de design cu mobilierul ales. În plus, cu o priza modulara te bucuri de o mai mare functionalitate, fiindca ai 3 conexiuni intr-un singur loc pentru conectivitate sporita. Poti alege oricand o priza simpla din gama variata de modele. 

Descopera oferta: priza Gewiss, Klass, Asfora si multe altele din care poti alege exact produsul care corespunde cel mai bine nevoilor tale!

Intrerupatoare

In momentul de fata accesoriile electrice sunt printre cele mai importante dintr-o locuinta si trebuie sa alegem doar materiale de calitate. Ele ne permit sa controlam instalatiile electrice din casa prin apasarea unui simplu buton. Intrerupatorul este folosit ca un dispozitiv electric cu doua pozitii: o pozitie pentru inchis si una pentru deschis. Intrerupatoarele electrice sunt folosite pentru a stinge sau aprinde lumina. Avem o gama variata de la producatori renumiti: intrerupator Schneider Asfora, intrerupator Gewiss, Klass, ELBI, SNG sau Medias. Diferite modele: intrerupator cu montaj aplicat pe perete sau ingropat, intrerupatoare cu LED, intrerupatoare modulare, intrerupatoare vintage, intrerupatoare moderne si rame intrerupatoare cu module sau rame decorative in diverse culori: alb, rosu, gri, galben, albastru etc. Descopera oferta de produse din categoria intrerupatoare in magazinul nostru online, cu siguranta vei gasi produsele potrivite pentru locuinta ta! 

Intrerupator cap scara

Este folosit in spatiile interioare de dimensiuni mari pentru a comanda un circuit de lumina din 2 capete. Este utilizat de obicei la scari, coridoare, holuri etc si oriunde este nevoie de controlul luminii din 2 puncte. 

Intrerupator cap cruce - se foloseste pentru comenzi intermediare pe un circuit prevazut cu intrerupatoare cap-scara.

Intrerupator dublu

Util atunci cand este necesar sa se controleze doua circuite separate sau mai multe dispozitive de la aceeasi locatie, reducand astfel numarul de dispozitive necesare pentru controlul echipamentelor. De exemplu, un intrerupator dublu poate fi utilizat pentru a controla lumina si ventilatorul dintr-o baie sau bucatarie.

Montarea corecta a unui intrerupator simplu

Intrerupatoarele le montam dupa nevoile noastre, ca sa putem inchide sau deschide unul sau mai multe corpuri de iluminat. Cateva etape pentru instalare:

- in primul rand demontam capacul aparatului, desfacem suruburile si clemele;

- facem dezizolarea capetelor conductorilor, lungimea sa fie cam de 1 cm, ca sa putem face legatura cu bornele;

- dupa aceasta operatiune, introducem capetele conductorilor pregatiti in locasurile bornelor, dupa care strangem bine suruburile de contact;

- slabim suruburile de la ghearele de fixare, punem aparatul in doze si strangem suruburile de la gheare pana cand aparatul electric este bine fixat in doza;

- montare capac intrerupator si fixare cu suruburi.

Categorii comercializate de noi:

- Intrerupator Klass normal modular
- Prize si intrerupatoare Schneider Asfora
- Aparataj Medias
- ELBI, SNG
- Intrerupatoare Gewiss

Comanda online produse de calitate la preturi avantajoase, cu livrare rapida! Din oferta noastra, alege intrerupatoare si prize potrivite pentru orice proiect!