Comanda telefonic
Detalii comanda
Trimite-ne un email
Service si garantie
Comanda telefonic

Corpuri de Iluminat LED

Ia atitudine si foloseste tot timpul iluminatul cu LED. Corpuri de iluminat LED inseamna avantaj maxim pentru bugetul tau.

Bucura-te de beneficiile oferite de un corp iluminat cu LED la pret avantajos si casa ta iti va multumi! 

CORPURI DE ILUMINAT LED AVANTAJE MULTIPLE

Avantaje de necontestat la folosirea iluminatului cu LED. Iluminatul cu LED a devenit o alternativa viabila pentru spatii comerciale sau pentru iluminatul stradal exterior. Iar in alta ordine de idei, tot mai multi consumatori persoane fizice au inceput sa foloseasca aceasta alternativa viabila pentru locuintele lor, cu aplicare pe tavan, perete, mobilier etc. Pot fi folosite atat in exterior cat si in interior: dormitor, living, baie, hol etc. Va prezentam cateva din cele mai importante avantaje ale iluminatului cu LED.

Avantaje si beneficii corpuri de iluminat LED:

- cel mai important avantaj il consideram a fi cel de economisire al energiei electrice, pret mai mic la factura lunara;
- un alt avantaj important este ca sursa pentru iluminatul cu LEDuri nu trebuie inlocuita atat de des ca cele clasice, deci si aici se face o economie importanta;
- durata de viata foarte mare intre 30000 si 50000 de ore, deci rezulta o functionare de mai bine de 5 ani;
- lampi LED, becurile cu LED sau alte surse pentru iluminatul cu LEDuri, distribuie lumina in mod uniform si nu straluceste sau vibreaza, deci beneficii foarte mari pentru ochiul uman;
- toate dispozitivele cu LED isi pastreaza uniformitatea pe parcursul utilizarii;
- design versatil.

LAMPI cu LED - ALEGEREA POTIVITA PENTRU DVS

Va prezentam mai jos cateva din subcategoriile cele mai importante din oferta noastra pentru iluminatul eficient atat la interior cat si la exterior:

- becuri cu LED, o subcategorie importanta cu produse de calitate, gama variata din care poti alege un bec potrivit;

- corpuri iluminat stadal si proiectoare cu LEDuri;

- tot felul de spoturi LED;

- banda LED sau plafoniere - aplice LED cu senzor sau fara;

- corpuri cu tuburi cu LED;

- panouri cu LED;

- baghete module cu LED sau alte corpuri.

NEON LED - corp de iluminat ALTERNATIVA VIABILA

Un tub cu neon LED iti ofera o garantie minima de 25000 de ore de functionare si o garantie de 3 ani, iar daca vorbim de consum, acesta este cu 30-40 % mai mic decat daca folosim o iluminare clasica. Nu mai spunem ca lumina emisa este mult mai sanatoasa pentru ochiul uman si nu are grad de palpaire. Astfel de tuburi sa aprin instant si pastreza fluxul de lumina constant, iar rezistenta la cicluri ON/OFF este de peste 100000. 

Caută, vezi produsele si alege corpurile calitative la pret avantajos din oferta Electric14.ro! Comandă online, simplu si rapid!