Comanda telefonic
Detalii comanda
Trimite-ne un email
Service si garantie
Comanda telefonic
Iluminat mobila bucatarie: Cum creezi un ambient personalizat cu corpuri de iluminat LED?

Iluminat mobila bucatarie: Cum creezi un ambient personalizat cu corpuri de iluminat LED?

Știai? Gama noastră de corpuri de iluminat LED nu se oprește la lustre LED sau banda LED. Pe Electric14.ro vei descoperi o mulțime de tipuri de iluminat mobila bucatarie din care să faci alegerea potrivită pentru casa ta.

O lustră LED creează o lumină grozavă peste blatul de bucătărie și îți va permite să păstrezi totul la vedere. Dar în momentul în care vrei să tai niște legume, poate că integrarea unei baghete LED cu senzor de mișcare îți va permite o iluminare mult mai spornică. Tocmai de aceea, rolul luminii cu un corp de iluminat LED potrivit nu este de neglija.

Este clar că ai nevoie de un concept bine gândit, care să îți ușureze treaba în bucătărie. Ești curios să afli ce poți integra pe parte de iluminat mobila bucatarie cât să creezi ambientul și lumina necesară în bucătărie? Rămâi pe aproape și îți vom oferi sfaturi și idei valoroase pentru iluminatul bucătăriei tale, care combină funcționalitatea cu stilul.

Iată ce vei afla din cadrul acestui articol: 

1. Corpuri de iluminat LED: bazele unui iluminat mobila bucatarie

2. Idei și corpuri de iluminat LED de care ai nevoie

3. Puterea tehnologiei LED pentru interior


1. Corpuri de iluminat LED: bazele unui iluminat mobila bucatariePrea puțin contează ce ai în bucătărie. Important este cum plasezi iluminatul LED și cum se așează lumina pe mobilier. Astăzi există o mulțime de produse istețe pe care le poți integra cu ușurință în interior și, implicit în bucătărie.

Spre exemplu, cele mai căutate la noi sunt banda LED și acele baghete LED pe care le poți atașa suspendat deasupra unei insule de gătit sau deasupra blatului de bucătărie. Poți alege ca lumina să fie un alb-rece sau alb-cald, in funcție de ceea ce îți dorești, însă principiul este ca iluminarea oferită să fie de sarcină.

Diferit, o banda LED nu este construită pentru un iluminat mobila bucatarie de sarcina. Mai degrabă vei vedea benzi cu LED aplicate de-a lungul blatului de lucru. În acest fel, vei putea încadra un produs de mobilier și vei atrage atenția asupra lui.

Pe scurt, bazele unui iluminat mobila bucatarie bine executat stau în trei tipuri de funcții: iluminat de bază, iluminat de sarcină și iluminat de accent. Spre exemplu, ca bază poți alege o aplică LED cu difuzie largă pentru a împrăștia lumină în toată încăperea.

În schimb, pentru iluminat de sarcină poți alege așa cum menționam și anterior produse de tip baghete LED, pentru a păstra totul la vedere în momentul în care pregătești masa. Iar pentru accente, poți folosi banda LED pentru a ilumina elementele pe care vrei să le evidențiezi în bucătărie.

2. Idei și corpuri de iluminat LED de care ai nevoieDacă alegi să cumperi un corp de iluminat de la noi, vei vedea că nu trebuie să investești foarte mulți lei în amenajarea schemei de iluminat mobila bucatarie. Avem un stoc variat de produse LED din care să alegi un corp care să se potrivească întocmai nevoilor tale.

În funcție de culoare și mobilier, îți recomandăm să selectezi și viitoarele produse de iluminat. Per total, totul trebuie să intre în perfectă armonie pentru ca designul realizat să exprime coerență, stil și funcționalitate.

Aplică filtrele de care ai nevoie și descoperă un produs sau corp de iluminat potrivit cerințelor tale de iluminat în oferta noastră online. Spre exemplu, dispunem de o gamă variată de lustre LED din care poți alege un produs pe care să îl instalezi deasupra insulei de gătit sau a zonei de luat masa.

Poate că ai nevoie de un produs cu senzor, de ce nu? În acest caz, poți opta pentru instalarea unei baghete LED pe șină. Sistemele pe șină sunt minimaliste și discrete, iar iluminatul poate fi amplasat individual sau mutat după cum îți este necesar, întrucât spoturile montate pe șină sunt reglabile. Aceasta poate fi o soluție foarte flexibilă și elegantă pentru insula de gătit!

Sau ai putea alege o singură sursă de iluminat care să îți asigure cantitatea necesară de lumină de care ai nevoie. Spre exemplu, o lustră sau un pendul pot fi agățate deasupra insulei de bucătărie pe un cablu lung din material textil. Sau ce zici de o lustră cu pandantiv reglabil care emite o lumină caldă pe toată lățimea blatului? Lustrele LED vin în aproape orice culoare și formă și sunt realizate dintr-o mare varietate de materiale.


3. Puterea tehnologiei LED pentru interiorTehnologia modernă LED oferă o mulțime de avantaje în defavoarea produselor fluorescente sau a acelora cu halogen. Intensitatea luminii LED este concentrată pe suprafața de lucru, iar consumul minim compensează orice preț care inițial este mai mare decât cel al altor produse de profil.

Când folosești iluminat LED, așteaptă-te să schimbi mult mai rar becurile din casa. În medie, becurile LED au o durată de viață de aproximativ 50.000-100.000 de ore, ceea ce este de 40 de ori mai îndelungat decât becurile cu incandescență și de 2-4 ori mai lung decât becurile cu halogen sau fluorescente.

Luminile LED folosesc cu aproximativ 80-90% mai puțină energie decât becurile tradiționale și substanțial mai puțină decât becurile cu halogen sau fluorescente. Prin urmare, trecerea la becuri LED poate reduce consumul de energie și poate face interiorul mai ecologic. Ca să nu mai vorbim despre versatilitatea produselor LED, care vin aproape pe orice format de corp de iluminat ți-ai putea imagina.

Echipează-ți locuința cu schema de iluminat mobila bucatarie potrivită!

Poate că nu vei alege baghete LED pentru bucătărie, dar te va tenta să instalezi o banda LED pe blatul de lucru, în definitiv alegerea îți aparține. Totul depinde de tine și de tipul tău de moblier. Ca să nu mai vorbim de viziune. Alege întotdeauna ceea ce te reprezintă.

Totuși, asigură-te că alegi produse de top și în principiu produse LED. Pe Electric14.ro ai o mulțime de corpuri de iluminat LED din care poți face selecția. Te invităm chiar acum să arunci o privire și să alegi ceea ce ți se potrivește cel mai bine.

În oferta noastră variată vei găsi atât penduli LED, becuri LED, cât și baghete LED sau banda LED, toate la oferte speciale și cu o etichetă de preț variată pentru toate tipurile de buget. Vei găsi și produse începând de la 20 lei, cât și produse premium de până la 300-400 lei.