Comanda telefonic
Detalii comanda
Trimite-ne un email
Service si garantie
Comanda telefonic
Corpuri de iluminat living: idei de iluminat pentru o atmosfera calda acasa

Corpuri de iluminat living: idei de iluminat pentru o atmosfera calda acasa

Deși iluminatul este adesea văzut ca un aspect care poate fi trecut cu vederea în momentul în care proiectezi o casă, ai fi surprins cât de importantă poate fi iluminarea cu corpurile potrivite. Fie că alegi lustre LED, spoturi LED de tavan sau perete ori aplice cu LED, important este să te orientezi spre lumina oferită de tehnologia LED.

În primul rând că te va costa mai puțin per total pentru întreținerea locuinței, dar și pentru că vei avea parte de corpuri de iluminat living net superioare unui corp de iluminat clasic. Știai că iluminatul deține o mare greutate din punct de vedere estetic?

Alegerea unor corpuri de iluminat pentru living decide întreaga estetică din sufragerie și poate contura spațiul în orice stil de amenajare preferi. Dar dincolo de corpuri de iluminat living, scopul este de a încorpora mai multe surse de iluminat, astfel încât să setezi atmosfera, să evidențiezi diferite zone și să reglezi luminozitatea după cum simți este necesar.

La urma urmei, corpurile de iluminat oferă mai mult decât doar lumina. Ele sunt, de asemenea, decorative și o componentă esențială pentru realizarea unui ambient cald și plăcut în casa. Cu selecția corectă de becuri LED, aplice LED și alte corpuri de iluminat living cu LED vei putea să îmbunătățești designul spațiului tău și să creezi un spațiu perfect indiferent de decor.

Ești curios să afli cum poți schimba atmosfera camerei tale de zi cu doar câteva corpuri de iluminat living? Ce bine! Vei afla fiecare lucru de interes pentru amenajarea iluminatului de interior în cadrul acestui articol de blog. Am pregătit special pentru tine o selecție variată de corpuri de iluminat living din care să alegi sursa luminoasă potrivită pentru ansamblul unui living de invidiat.

Iată ce vei afla dacă rămâi alături de noi până la final:

  • Iluminat pentru living: cum alegi corpuri de iluminat?

  • Declarație estetică de efect cu un singur tip de corp de iluminat

  • Corpuri de iluminat living moderne care oferă un suflu nou camerei

  • Pentru o camera luminoasă trebuie să alegi iluminatul cu spoturi LED

  • Plasează o lustra LED abstractă ca piesă centrală a încăperii

  • Corpuri de iluminat living într-un mix modern

Iluminat pentru living: cum alegi corpurile de iluminat?


Vrei să-ți amenajezi spațiul cu plafoniere sau preferi un corp de perete sau tavan ceva mai discret? Lumina dintr-o camera poate schimba complet starea generală, iar iluminatul joacă un rol important în acest sens.

Poate că vei dori să proiectezi camera de zi cu gust printr-o o iluminare amplă. Dar, pe de altă parte, trebuie să fii atent la tipul de lumina, deoarece prea mult fascicul luminos poate estompa o culoare și poate fi, în general, neplăcut.

Luând în considerare aceste lucruri, recomandat ar fi să poți crea un echilibru între iluminarea strălucitoare și cea ambientală confortabilă. De la corpuri suspendate și spoturi de podea până la becuri LED și lustre LED elegante, există o mulțime de moduri de a ilumina o sufragerie. Hai să începem!

1. Declarație estetică de efect cu un singur tip de corp de iluminat


Când ești în postura de a alege corpuri de iluminat living, nu trebuie întotdeauna să te orientezi pentru produse cu elemente și detalii elaborate. Sigur, accentele îndrăznețe ajuta și aduc un plus grozav, dar nu ți-ar veni să crezi ce declarație estetică de efect ai putea face cu ajutorul unor corpuri iluminat living în stil minimalist.

Spre exemplu, dacă dimensiunea camerei nu este una prea generoasă, ai putea alege penduli LED de efect centrat pe zonele în care ai nevoie de lumina. Iar în cazul în care ai nevoie de ceva mai multă lumina, poți apela și la un produs mai puternic, așa cum sunt spoturile LED.

2. Corpuri de iluminat living moderne care oferă un suflu nou camerei


În cazul în care alegi corpuri de iluminat living suspendate sau aplicate tip lustre LED, acestea fie vor putea trece neobservate, ori vor contura accentul perfect pe perete, ori pe tavan. Tu ce tip de interior preferi? Te invităm pe Electric14.ro să descoperi diferite stiluri de amenajare din care să alegi ceea ce consideri că te reprezintă cel mai bine.

Dacă nu te dai în vânt după lustre, poți alege plafoniere LED. În gama noastră de electrice vei descoperi o mulțime de variante ale aceluiași produs, din care să poți alege variantele care se potrivesc cel mai bine viziunii tale. Prețurile sunt accesibile, iar selecția noastră de corpuri de iluminat living pornește de la puțin peste 250 lei pentru lustre LED.

3. Pentru o camera luminoasă trebuie să alegi iluminatul cu spoturi LED


Când vine vorba de idei și corpuri de iluminat living, spoturile LED încastrate este greu de egalat. În timp ce montajul presupune o schimbare substanțială, aceasta este una pe care vei fi întotdeauna dispus să o faci.

Nu este doar plăcut din punct de vedere vizual, ci necesită și o întreținere redusă, deoarece spoturile încastrate cu LED au o durabilitate însemnată, fiind concepute să funcționeze zilnic mai mult de 10 ani.

4. Plasează o lustra LED abstractă ca piesă centrală a încăperii


La fel ca iluminatul cu penduli, lustrele cu LED pot fi în sine atracția centrală a unei camere. În oferta noastră de produse găsești o mulțime de variante de lustre cu LED la prețuri accesibile, în forme și dimensiuni variate.

Dacă ești în căutarea unor corpuri de iluminat living care să atragă atenția, cea mai bună alegere este să lași de-o parte modelele învechite și să alegi un design îndrăzneț sau o lustra LED structurată cu caracteristici abstracte și unghiuri ascuțite.

5. Corpuri de iluminat living într-un mix modern


O încăpere cu adevărat modernă poate fi conturată prin integrarea unor piese și corpuri de iluminat living distincte, dar care să păstreze coerența esteticii. Așadar, dacă vrei să atragi atenția prin iluminatul ales, te invităm să descoperi oferta noastră online de produse LED și să alegi atât lustre cu LED, cât și spoturi LED pentru a crea un cadru perfect iluminat.

Acestea au fost propunerile noastre de corpuri de iluminat living. Sperăm că îți vei găsi inspirația de care ai nevoie pentru a contura o cameră de zi spectaculoasă. Alege produse LED cu care să dai viață oricărei încăperi, însă în special camerei de zi.

Când alegi corpurile de iluminat, amintește-ți că totul este despre iluminarea stratificată. De la piese îndrăznețe, lustre cu LED minimaliste pentru sufragerie, plafoniere LED discrete, corpuri de iluminat living moderne și accente LED, pe Electric14.ro opțiunile tale sunt nesfârșite.

Te invităm să răsfoiești oferta noastră online și îți promitem că nu vei fi dezamăgit. Găsești câte un produs LED pentru fiecare tip de aplicație. Ești pregătit să însuflețești camera de zi cu iluminatul potrivit? Alege calitatea produselor LED pe Electric14.ro și ai parte de livrare rapidă direct la ușa casei tale.