Comanda telefonic
Detalii comanda
Trimite-ne un email
Service si garantie
Comanda telefonic
Corpuri de iluminat: 5 moduri prin care poți crea atmosfera perfectă cu lampi solare de gradina

Corpuri de iluminat: 5 moduri prin care poți crea atmosfera perfectă cu lampi solare de gradina

Schemele de iluminat exterior pentru grădină sunt, de obicei, concepute cu două scopuri în minte. Primul este de a oferi lumina funcțională, care îmbunătățește siguranța și securitatea pe terasa casei tale. Iar cel de-al doilea doilea scop este pur estetic. Să ne gândim doar la capacitatea unui corp de iluminat perfect integrat în ansamblul arhitectural, care reușește să contureze o zonă exterioară elegantă și atractivă.


Când vine vorba de transformarea grădinii tale, proiectarea iluminatului cu lămpi solare cu LED poate avea un impact uriaș chiar și asupra celor mai mici grădini. În cadrul acestui articol de blog, te invităm să descoperi câteva moduri prin care poți crea atmosfera perfectă cu lampi solare de gradina pe care le poți verifica online pe Electric14.ro, la categoria de produse pentru grădină — Stâlpi - Aplice de grădină.


Lămpi solare de grădină: ce tip de corp de iluminat exterior alegi pentru un ansamblu special?

Pentru o iluminare ca la carte în grădina casei tale, este nevoie să optezi pentru corpuri LED. Aceste produse îți oferă în primul rând garanția că dispui de putere sporită raportată la un consum de energie mic.


Pe Electric14.ro ai o varietate de produse LED din care poți alege corpurile de iluminat potrivite ansamblului tău, însă dacă îți dorești un decor inedit, recomandarea noastră este să te îndrepți în direcția unor lampi solare de grădină.


Lămpile solare de perete sau chiar o lampă solară plasată pe sol pot schimba total ansamblul de design al unei grădini. Plasarea fiecărui corp de iluminat exterior adaugă un plus estetic în realizarea unui joc de lumini LED inedit.


Din moment ce gama de lămpi solare de grădină nu necesită energie electrică, mare parte din corpurile de iluminat de acest tip sunt versatile în ceea ce privește amenajarea, întrucât le poți așeza aproape oriunde, atât timp cât zona primește lumina solară.


Idei de amenajare cu lampi solare de gradinaSchema de iluminat LED pentru exterior are rolul de a redefini ansamblul întregului decor al grădinii tale. În timp ce spațiul tău exterior poate arăta uimitor în lumina soarelui, seara, frumusețea sa piere în marea de întuneric.


Aici intervin lămpile de iluminat solar care pot transforma la 180 de grade un spațiu dintr-o zonă ștearsă și monotonă, într-un peisaj viu, complet colorat și cu accente de lumina care să evidențieze întreaga gradina.


Citește în continuare ideile noastre și vezi în câte moduri te poți folosi de o lampă solară de grădină. Nu uita că pe Electric14.ro ai o mulțime de variante de produse LED atât pentru exterior, cât și pentru interior din care să poți alege ce tip de iluminat preferi pentru locuința ta.


#1. Iluminat solar pentru intrarea în curte

Dacă locuința ta dispune de un spațiu generos de la poartă și se continuă chiar cu o alee lungă care întâmpină oaspeții în proprietatea ta, folosește iluminatul solar pentru a accentua inedit cu produse LED intrarea. Poți folosi o lampa solara pe pilon, montată de ambele părți ale porții de la intrare pentru a lumina și decora punctul de intrare înspre locuință.


Lămpile solare pentru stâlpii de intrare sunt disponibile în stiluri moderne și tradiționale pe Electric14.ro și te invităm chiar acum să arunci o privire online și să alegi produse LED de exterior care să îți ofere vizibilitate amplă pe timp de noapte.


#2. Amenajează lămpi exterioare cu LED pe terasa din fața casei

Când iei în considerare ideile de iluminat în aer liber, asigură-te că nu treci cu vederea modul în care iluminatul îți poate îmbunătăți amenajarea curții din față. Plasarea mai multor lampi solare de gradina în locul unui felinar poate spori, de asemenea, vizibilitatea zonei exterioare.


Atunci când selectezi iluminat LED de gradina pentru terasa din fața casei, cel mai bine este să optezi pentru o lampa solara care funcționează pe bază de senzor. Găsești online pe Electric14.ro astfel de produse LED eficiente pentru o amenajare optimă și din punctul de vedere al consumului energetic.


Selectând lumini care funcționează intermitent, vei obține în continuare beneficiile oferite de lămpile LED solare, dar nu îți vei deranja vecinii și nu vei risipi energie atunci când zona în care ai ales să plasezi lampa solară nu este folosită.


#3. Încadrează zona de luat masa în aer liber cu lampi solare de gradinăGama de lămpi solare de grădina reprezintă completarea excelentă pentru zona în care alegi să iei masa în aer liber în compania familiei și a prietenilor. Pentru a diversifica tipurile de corpuri de iluminat LED, alege să te folosești de produse cu încărcare la soare, așa cum sunt lămpile LED.


În funcție de istoricul de proiectare și de amplasarea zonei de luat masa, gama de lămpi solare de gradina poate fi folosită direct pe pereții care înconjoară spațiul ori ca lumini suspendate de tavanul verandei tale. Te invităm să descoperi opțiunile tale în ceea ce privește tipurile de lampa solara cu LED disponibile online pe Electric14.ro.


#4. Iluminat pentru exterior cu lămpi solare pentru scări

Încă nu te-ai convins de mulțimea de motive pentru a adauga in cos lămpi solare pentru grădina casei tale? Ce-ar fi dacă ai putea să dispui de corpuri de iluminat pe care să le plasezi de-a lungul scărilor de la intrarea în casă?


Descoperă online pe Electric14.ro varietatea de lămpi solare de gradina și alege stilul de lampă care se potrivește ansamblului casei tale pe exterior. Ai o mulțime de variante disponibile din care să poți găsi acele corpuri de iluminare LED care ți se potrivesc.


#5. Mută accentul pe florile din grădină cu ajutorul unor lămpi solareGrădinile sunt definite de varietatea de plante și flori asociate unui spațiu verde perfect amenajat. De la forma și culoarea frunzelor până la spațiile cu flori și diferiți pomi, ideile de iluminat pot accentua aceste detalii pentru a armoniza întregul ansamblu al grădinii tale. Îmbinarea iluminatului blând și cu lumina caldă cu spațiul viu și natural al grădinii va crea o atmosferă și un spațiu de locuit în aer liber relaxat și sofisticat.


Ai nevoie de lămpi solare de gradină? Aruncă o privire online pe Electric14.ro chiar acum!

Iluminatul grădinii ar trebui să reprezinte pentru tine o preocupare cel puțin la fel de importantă precum alegerea schemei de iluminare pentru interior. Sperăm că ideile noastre de amenajare pentru exteriorul casei tale ți-au fost de folos și te-au inspirat.


Până te hotărăști cu privire la gama de lampi solare totuși, te invităm să arunci un ochi pe oferta de electrice disponibile online pe Electric14.ro și să îți alegi corpurile de iluminat potrivite pentru nevoile tale de iluminare!