Comanda telefonic
Detalii comanda
Trimite-ne un email
Service si garantie
Comanda telefonic
Ce putere au tuburile neon cu LED și câtă energie consumă acest tip de iluminat?

Ce putere au tuburile neon cu LED și câtă energie consumă acest tip de iluminat?

Iluminatul cu neoane LED aduce un plus uimitor pentru orice casă, magazin sau afacere, iar la noi vei găsi o mulțime de produse LED eficiente cu lumina rece sau în variantă alb cald din care să poți alege varianta potrivită pentru nevoile tale.

Îndrăznețe, strălucitoare și cu variații deosebite de culoare, gama noastră de tuburi neon cu LED impresionează indiferent de unghiul în care alegi să le instalezi. Neoanele LED sunt uimitoare din punct de vedere vizual și au devenit ușor-ușor piese centrale în schema de iluminat a unui ansamblu modern.

Indiferent că ți-ai propus să alegi un tub neon cu LED cu intensitate mare de lumina pentru baie sau tuburi neon cu LED pentru garaj ori hol, iluminatul LED va fi alegerea excelentă pentru tine. Însă, înainte să instalezi un corp de iluminat cu neon cu LED, s-ar putea să te întrebi ce pret are un astfel de produs, cât consumă și cum alegi varianta potrivită pentru aplicațiile tale.

Iluminarea cu tub LED lung permite un mod nou și inovator de a-ți pune în valoare încăperile și a seta cantitatea optimă de lumină. Ca în cazul tuturor produselor LED disponibile pe Electric14.ro, tuburile neon cu LED vin într-o varietate de opțiuni și preferințe de temperatura, toate concepute pentru a te ajuta să găsești produsul perfect pentru aplicația ta.

Câteva informații utile cu care vei rămâne la finalul acestui articol

  1. Cât costă un tub LED cu neon pe Electric14.ro?

  2. Cât consumă un neon cu LED și cum diferă de iluminatul fluorescent?

  3. Unde se instalează tuburile neon cu LED?

Cât costă un tub LED cu neon la Electric14.ro?Avantajul neoanelor LED este printre altele și pretul. Comparativ cu alte electrice (cum ar fi cele fluorescente) LED-urile vor fi întotdeauna puțin mai scumpe. Totuși, așa cum ar trebui să știi până acum, produsele LED își amortizează investiția în timp, datorită durabilității și eficienței energetice oferite.

Revenind la pret. Costul unui neon cu LED depinde în totalitate de gradul de putere oferit. Prin urmare, cu cât un tub LED cu neon dispune de o putere mai mare calculată în wați, cu atât crește și costul total al unui neon cu LED.

În oferta noastră, vei găsi tuburi neon cu LED cu temperatura de culoare rece, lumina intermediară, dar și lumina de un alb cald. Din punctul de vedere al puterii, Electric14.ro îți pune la dispoziție tuburi neon cu LED de la 9w până la 58W.

Cel mai ieftin neon LED pe care îl poți cumpăra de la noi este un tub LED sub 10 lei. În schimb, dacă îți dorești o variantă mai puternică de 9 sau 18W, prețurile vor urca și ele la peste 100 lei pentru neoanele LED între 60cm și 120cm cu putere de la 20W și 36W până la 58W.

Cât consumă un neon cu LED și cum diferă de iluminatul fluorescent?

Pentru același efect de iluminare, corpurile fluorescente consumă de aproape 4 ori mai multă energie electrică decât un tub LED cu neon. Comparativ cu luminile fluorescente care consumă până la 610 wați, consumul obișnuit al unui tub neon LED este de 150W. 

Numai această diferență ar trebui să fie o dovadă suficient de clară pentru a te convinge să faci trecerea dacă nu de la fluorescente la tuburi cu neon cu LED, măcar la orice alt tip de corp LED.

Pentru a lămuri și mai bine lucrurile, hai să facem împreună un exercițiu de imaginație. Dacă ar fi să folosești în mod continuu un corp fluorescent și un tub LED cu neon pentru o perioadă de 12 ore, energia risipită de un tub LED cu neon ar fi infimă în comparație cu cea a unui corp fluorescent.

Timp de 12 ore folosit în continuu, modelul fluorescent ar consuma aproximativ 7.320 de wați, în timp ce lumina unui tub neon cu LED ar risipi doar 1.800 de wați. Dacă ar fi să ne gândim la o utilizare anuală, tuburile neon cu LED ar consuma în jur de 657 kilowați, în timp ce pentru orice corp fluorescent te poți aștepta la un consum de 2.672 kilowați.

După cum poți vedea, lumina unui tub neon cu LED este o alternativă mai economică, dar și mai ecologică decât varianta unui bec fluorescent, deoarece necesită mai puțin de jumătate din consumul de energie al acestuia.

Unde se instalează tuburile neon cu LED?

Locul instalării și tipul aplicației depind în procent de 100% de tine și nevoile locuinței tale. Capacitatea unui tub LED cu neon este suficient de mare cât să susțină aplicații de toate tipurile, de la cele de interior până la cele de exterior. Dar, ca să îți faci o idee, te invităm să arunci o privire asupra câtorva dintre cele mai des întâlnite locuri în care poți integra neoane LED.

Garaj


Garajul este printre cele mai importante locuri unde este necesar să integrezi o schemă de iluminat puternică care să acopere fiecare centimetru disponibil. Fără cantitatea optimă de lumină, poate deveni dificil să parchezi fără să lovești ceva.

Din fericire, tuburile LED cu neon sunt ușor de instalat, iar pe Electric14.ro le găsești la prețuri speciale și în temperaturi de culoare variate. Ca extensie, toate corpurile destinate utilizării exterioare sunt clasificate IP65. 

Adițional, dacă îți dorești să temperezi consumul energetic, poți opta chiar și pentru variante de tub LED un senzor de mișcare și să economisești o cantitate semnificativă de energie electrică.

Intrarea în casă

O bună iluminare exterioară este esențială, mai ales dacă locuiești la casă și nu la apartament. Optează pentru iluminatul de sarcină când alegi corpuri LED pentru intrarea în casă. 

Un tub LED cu lumină rece nu doar că îmbunătățește securitatea casei tale, dar asigură și o vedere mult mai clară asupra treptelor și a altor elemente de la intrare.

Dacă alegi produse de calitate, nu trebuie să cheltui o avere pe luminile exterioare. De multe ori un singur tub LED poate schimba complet atmosfera. Te invităm să descoperi oferta noastră de neoane LED și să alegi produsul potrivit pentru ușa de la intrarea în casă.

Hol


Iluminarea corectă a holului este adesea decisivă pentru prima impresie într-o locuință. Holul este una dintre primele „camere” pe care le vezi atunci când intri într-o locuință, cu iluminarea potrivită poți crea rapid senzația plăcută și primitoare de acasă.

Alegerea corectă a culorii luminii joacă un rol la fel de important ca iluminatul propriu-zis. Recomandarea noastră este să alegi o lumina caldă pentru hol și să lași lumina rece de sarcină pentru alte încăperi din casă.

Baie


Baia este locul perfect din casa unde poți integra cu ușurință lumina rece. Indiferent de corpul ales, în baie este absolut obligatoriu să alegi o lumină clară, poziționată în unghiul potrivit pentru a-ți ușura tabieturile zilnice.

De regulă, iluminatul pentru baie trebuie să fie selectat cu mare atenție, întrucât te confrunți cu un mediu propice umidității, unde corpurile de iluminat trebuie să fie pregătite să reziste schimbărilor de temperatură și aburilor. Recomandarea noastră este să alegi tuburi cu neon pentru baie, întrucât oferă eficiență garantată indiferent de mediul în care sunt folosite.

Cauți tuburi neon cu LED? Alege produsele de care ai nevoie pe Electric14.ro!

Oferta noastră online vine în întâmpinarea nevoilor tale cu o varietate de tuburi neon cu LED din care să alegi ceea ce se potrivește aplicației și preferințelor tale. Pe Electric14.ro găsești produse LED la prețuri avantajoase cu care să îți poți amenaja cu bun gust locuința de la interior la exterior!