Comanda telefonic
Detalii comanda
Trimite-ne un email
Service si garantie
Comanda telefonic
Proiectoare LED pentru exterior – Avantaje și Beneficii

Proiectoare LED pentru exterior – Avantaje și Beneficii

LED-urile revoluționează lumea iluminatului încă de când au apărut. Cu eficiența lor energetică, durabilitatea, longevitatea și versatilitatea pe care o oferă, este în mod cert că atât niște spoturi LED sau o aplica LED exterior oferă beneficii mai mari decât becurile tradiționale. Dar ce părere ai despre niște proiectoare LED exterior? Se ridică la același nivel de așteptări precum celelalte echipamente electrice?

În mod cert, multiplele beneficii și avantaje ale iluminatului LED extind utilizarea tradițională a acestor surse de iluminat în interior, făcând LED-urile preferabile pentru orice aplicație de iluminat exterior. Tocmai de aceea, astăzi ne-am gândit să îți prezentăm pe scurt câteva lucruri pe care poate nu le știai înainte despre versatilitatea unor proiectoare LED exterior și să te lăsăm pe tine să alegi la final dacă sunt o investiție bună sau nu.

Rămâi alături de noi și vei afla o serie de beneficii și avantaje pentru care niște proiectoare LED exterior chiar reușesc să se numere printre cele mai populare achiziții de echipament electric în ultima perioadă! Să începem!


Transformă-ți grădina cu proiectoare LED exterior


Sursă foto Adobe


Tot mai mulți proprietari optează pentru surse de iluminat exterior pentru a conferi o atmosferă primitoare, ca de living, în propria lor curte. Dincolo de crearea unui spațiu relaxant, integrarea unor proiectoare LED exterior amplasate strategic te vor ajuta să creezi căi de acces, care pot face diferența pe timp de noapte și pot scuti accidente nedorite.


Proiectoare LED exterior pentru o eficiență energetică sporită


Unul dintre principalele avantaje ale instalării de proiectoare LED exterior este cât de puțină energie electrică consumă aceste aparataje electrice. Un bec LED utilizează 10 wați comparativ cu unul tradițional care consumă 60. Din nou, pe lângă consum, eficiența unui LED este de 25 de ori mai mare, întrucât pe lângă consumul de energie, durează și mai mult decât becurile normale.

Prin instalarea iluminatului LED în toată casa, atât în interior cu spoturi LED, cât și în exterior, poți maximiza economiile de energie. Având în vedere că LED-urile sunt mai durabile și oferă o eficiență energetică mai mare, ar trebui să fie suficient de convingător pentru ca tu să optezi pentru LED-uri în defavoarea surselor tradiționale de iluminare.


Alege LED-uri pentru o durată de viață mai lungă


LED-ul durează mai mult decât becurile tradiționale cu incandescență și halogen. Dacă a trebuit vreodată să schimbi un bec tradițional, probabil ai sesizat că atunci când îl deșurubezi este extrem de fierbinte. 

Căldura diminuează șansa becului la longevitate. Cu cât becul este mai rece, cu atât durata de viață este mai lungă și niște proiectoare LED exterior se păstrează reci oricât de mult ar fi folosite. Acest lucru se întâmplă întrucât niște proiectoare LED exterior folosesc un semiconductor pentru a transforma energia electrică în lumină și opresc mai puțină căldură.

Becurile tradiționale sunt ineficiente, întrucât căldura pe care o generează pune atât de multă tensiune pe cabluri, circuite și filamente, încât trebuie înlocuite mai des. Iluminatul cu proiectoare LED exterior folosește plastic în loc de sticlă, ceea ce le face durabile și mult mai potrivite pentru a face față fluctuațiilor extreme de temperatură și condițiilor meteorologice nefavorabile.


Prin urmare, necesitatea înlocuirii LED-urilor este aproape inexistentă pe termen scurt. Niște proiectoare LED exterior reduc costurile de întreținere a iluminatului, întrucât ele sunt rezistente timp îndelungat, având o durată de viață de până la 40.000 ore (ceea ce înseamnă cam 21 de ani, dacă le folosești undeva la 5 ore pe zi).


Cu proiectoare LED exterior beneficiezi de lumină mai puternică


Luminile metalice care sunt utilizate în mod obișnuit pentru a ilumina străzile și trotuarele tind să se estompeze în timp. Dar luminile date de niște proiectoare LED exterior își păstrează luminozitatea și oferă mai mulți lumeni, atâta timp cât dioda este alimentată cu energie electrică. 

S-ar putea să nu te fi gândit la acest lucru până acum, însă iluminatul cu proiectoare LED exterior disponibil astăzi este atât de strălucitor încât creează lumini excelente care pot fi utilizate ca lumini de securitate pentru exteriorul casei tale.


Creează un cadru relaxant și versatil în curtea ta cu proiectoare LED exteriorSursă foto Adobe


Dacă ai un ochi estetic, poți să te folosești de niște proiectoare LED exterior în avantajul pasiunii tale și să te bucuri de iluminarea ambientală la un alt nivel cu aceste echipamente electrice. Iluminarea cu proiectoare LED exterior îți permite libertatea de a schimba culorile emise de LED-uri, de la culori reci la calde – toate în aceeași grupare de lumini. În acest fel, poți personaliza lumina emisă de proiectoare LED exterior după bunul plac!


Proiectoare LED exterior – pentru un plus de confort în grădina ta


Există multe categorii de iluminare LED exterior disponibile în oferta noastră care pot fi utilizate într-o varietate de moduri. În plus față de stâlpii de iluminat ori aplica LED exterior, alte categorii de iluminat exterior sunt din ce în ce mai populare, cum ar niște proiectoare LED exterior.

Iar popularitatea acestor proiectoare LED exterior crește datorită avantajelor pe care le oferă. Ai parte de vizibilitate sporită de-a lungul căilor arhitecturale, treptelor sau aleilor lungi și poți folosi lumină în mod ambiental sau pentru iluminare de sarcină și te bucuri de control total!


Oferă-i grădinii tale un plus de valoare cu lumina potrivităSursă foto Adobe


Crearea unui spațiu de locuit în aer liber este una dintre cele mai mari tendințe în ultimii ani. Zona de relaxare în aer liber nu mai este alcătuită doar dintr-o masă de picnic și un grătar mic. Din contră, un spațiu în aer liber este acum definit ca un loc care poate gestiona atât prepararea și gătitul alimentelor, dar care este suficient de mare și pentru relaxare și luat masa. 

Crearea acestor zone și proiectarea schemelor de iluminat poate crește considerabil valoarea locuinței tale și poate oferi familiei clipe minunate împreună. Din acest motiv, alegerea surselor de iluminat potrivite este vitală. 

Stilurile de iluminat, la fel ca mobilierul și decorul sunt vaste. Cea mai mare dezvoltare a iluminatului exterior din ultimii ani este că tehnologia a făcut ca acesta să fie la fel de decorativ și variat precum corpurile de iluminat din interior. Consultă oferta noastră de proiectoare LED exterior și vezi cum îți poți amenaja grădina în așa fel încât să te bucuri de momente unice chiar în curtea casei tale!